Compatibele versies
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cenoura cortada em pedaços
-
250
g bolbo de funcho cortado em pedaços
of 250 g alho-francês cortado em pedaços - 140 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 20 g manteiga
- 250 g arroz agulha
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 1150 g água
- 1 pé de tomilho
- 1 folha de louro
- 600 g peixe-espada em filetes c/ ou s/ pele
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de sumo de limão p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2145.4 kJ / 512.8 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 306.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de salmão e legumes
50min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1u.
Arroz com salmão a vapor
30min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Curgete com recheio de lulas
1u. 20min
Arroz com carne e brócolos
50min
Peru e legumes em frasco com arroz
1h 10min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1u.