Apparaten en Accessoires
Kinesiske pandestegte boller
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
20 stykker
Ingrediënten
Kødfyld
-
svinekød, hakket400 g
-
salt1 tsk
-
sukker15 g
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
sesamolie ristet1 tsk
-
soyasauce15 g
-
vand50 g
Dej
-
vand250 g
-
sukker15 g
-
tørgær1 tsk
-
hvedemel500 g
-
salt½ tsk
-
vegetabilsk olie5 g
Stegning af boller
-
vegetabilsk olie1 spsk
-
vand100 g
-
sesamfrø1 tsk
-
forårsløg fint hakket15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
124 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
640.4 kJ /
153.2 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
20.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
50 års jubilæum
50 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Blomsterbrød
1u. 5min
Æblehorn
Geen beoordelingen
Hytteostbrød
Geen beoordelingen
Kanelvafler
Geen beoordelingen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Geen beoordelingen
Ciabatta
Geen beoordelingen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Geen beoordelingen
Glutenfrit kartoffelbrød
Geen beoordelingen
Glutenfrit toastbrød
Geen beoordelingen
Glutenfrit briochebrød
Geen beoordelingen
Brød af boghvede, chia og kerner
Geen beoordelingen
Nem brioche
Geen beoordelingen