Glutenfrit briochebrød

Glutenfrit briochebrød

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 50min
12 skiver

Ingrediënten

Gæring
  • mælk
    180 g
  • sukker
    10 g
  • gær
    25 g
  • boghvedemel
    20 g
Dej
  • smør til smøring
  • æg
    3
  • glutenfrit mel
    380 g
  • sukker
    60 g
  • salt
    1 tsk
  • psyllium husk
    2 spsk
  • glutenfrit mel
Bagning
  • æg sammenpisket
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 skive

Eiwitten 4 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 10 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 32 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen