Laks med citronhollandaise, asparges og ris

Laks med citronhollandaise, asparges og ris

4.3 4 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portioner

Ingrediënten

Citronhollandaise
  • vand
    15 g
  • citronsaft
    30 g
  • smør, usaltet skåret i mindre stykker
    225 g
  • æggeblommer fra store æg
    4
  • salt efter smag
    1 tsk
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
Laks, asparges og ris
  • korianderblade, friske
    30 g
    30 g persilleblade, friske
  • citron kun fintrevet skal
    1
  • ris, jasmin
    285 g
  • vand
    1000 g
  • løgpulver
    1 tsk
  • salt efter smag
    ½ tsk
  • hvidløgspulver
    ½ tsk
  • asparges, grønne
    340 g
    340 g broccoli delt i buketter
  • laksefilet, frisk, med eller uden skind ( ca. 3 cm tyk)
    450 g
  • salt efter smag

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 672 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 3778 kJ / 903 kcal
Vetten 58 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 62 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen