Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g sobras de pão
- 50 g noz
- 25 g sementes de linhaça
- 80 g chalotas
- 2 dentes de alho
- 200 g cogumelos Portobello frescos
- 250 g cogumelos shitake
- 30 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 60 g vinagre balsâmico
- 30 g molho de soja (tamari)
- ½ c. chá de xarope de ácer
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de paprika fumada
- 335 g arroz integral cozido
- 80 g feijão-preto cozido escorrido
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1764 kJ / 421.6 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 776.3 mg
Alternatieve recepten
Pastéis de soja
20 min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35 Min
Noodles de spirulina com ratatouille
1h 45min
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 Min
Gratinado de funcho vegan
1h 25min
Quiche de beterraba e brócolos
40min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2h