Compatibele versies
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vollkornbrot
- 380 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 20 g frische Hefe, zerkrümelt
- 500 g Vollkornmehl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 ½ TL Salz
- pflanzliches Öl, zum Einfetten
Pikanter Aufstrich
- 150 g Frischkäse
- 150 g Hüttenkäse
- 1 Ei, hartgekocht, geschält, geviertelt (optioneel)
- ½ TL Salz
Hähnchen-Frikadellen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 400 g Hackfleisch (Poulet)
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Tomatenpurée
- 15 g Sojasauce
- pflanzliches Öl, zum Braten
- 50 g Frischkäse
- 1 rote Peperoni, in Form eines Schnabels geschnitten
- 1 gelbe Peperoni, Schnitt in Form der Augenbraue
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 10 schwarze Oliven, entsteint, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 384 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rohkostsalat
10min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Knäckebrot
1h
Leinsamenbrot
1h 30min
Gemüsesalat Thermomix® Style
10min
Pizzasauce
35min
Dinkel-Knäckebrot
2h
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Zimt-Nuss-Schnecken
2h 10min
UrDinkel Brot
11 godz.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 Std. 10 Min