Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado

Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 4u.
8 doses

Ingrediënten

Massa integral
  • água
    250 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • mel
    1 c. chá de
  • Azeite q.b. p/ untar
  • farinha tipo 65
    150 g
  • farinha integral
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
Creme de espargos
  • água
    500 g
  • espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    400 g
  • chalota cortada ao meio
    1
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • azeite
    40 g
  • sal
    1 pitada de
Cobertura
  • Azeite q.b. p/ untar e p/ temperar
  • sal
    1 pitada de
  • queijo mascarpone
    250 g
  • salmão fumado cortado em fatias
    150 g
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 454.8 mg
Eiwitten 13.3 g
Calorieën 1536 kJ / 367.1 kcal
Vetten 17.8 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 41.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...