Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
TM6

Pavlova-Torte mit gemischten Beeren

4.7 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

Himbeersauce

  • 200 g Himbeeren, frisch
    of 200 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut
  • 100 g Zucker
  • 20 g Zitronensaft

Pavlova

  • 330 g Zucker
  • 8 Eiweisse (ca. 250 g), zimmerwarm
  • 1 Prise Weinstein-Backpulver
  • 1 TL Essig
  • 1 TL Vanilleextrakt, natürlich
  • 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)

Himbeercreme und Fertigstellung

  • 600 g Vollrahm, gekühlt
  • 20 g Himbeeren, frisch
    of 20 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut
  • 500 g Beeren, gemischt, frisch, in Stücken, nach Belieben

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1451 kJ / 345 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
18 g
Verzadigd vet
11.4 g
Vezels
3 g
Natrium
90.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten