Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Himbeersauce
-
200
g Himbeeren, frisch
of 200 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut - 100 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
Pavlova
- 330 g Zucker
- 8 Eiweisse (ca. 250 g), zimmerwarm
- 1 Prise Weinstein-Backpulver
- 1 TL Essig
- 1 TL Vanilleextrakt, natürlich
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
Himbeercreme und Fertigstellung
- 600 g Vollrahm, gekühlt
-
20
g Himbeeren, frisch
of 20 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut - 500 g Beeren, gemischt, frisch, in Stücken, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananensplit-Frappé
15min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min
Profiteroles
2h 15min
New York Cheesecake
6 Std. 30 Min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Schoggi-Praliné-Dacquoise
1h 5min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5h
Honig-Glace
17 Std. 45 Min
Nussglace
5 Std. 20 Min
Meringue
10min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.