Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Portion Brotteig (750 g), gemäss Grundrezept, in Stücken
- 130 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 EL Olivenöl
- 1 TL Zucker
- Hartweizenmehl zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pastateig
1hod.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Burger-Brötchen
1h 45 min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Toastbrot
16 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2hod.