Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 200 g Zucker
- 4 Eiweisse, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 1 EL Maizena
- 4 Orangen, geschält, filetiert
- 180 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1010.8 kJ / 241.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 68.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Aprikosen-Slushy
10min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Zigerkrapfen
1 Std. 45 Min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2h
Tessiner Polenta
45min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30 min
Nussglace
5h 20min
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1h
Schoggi-Sablés
1h 30 min
Luzerner Lebkuchen
55min