Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1hod.
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 λεπτ.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 λεπτ.
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 λεπτ.
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2hod. 40min
Currywürstchen mit Linsen
1hod.
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Pasta Auflauf mit Spinat
1hod. 20min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min