Compatibele versies
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza multicereal
- 465 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 180 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 100 g de harina integral de espelta
- 50 g de harina integral
- 20 g de harina integral de centeno
- 20 g de zumo de limón
Montaje
- 200 g de tomate tamizado
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 250 g de queso brie en rodajas
- 80 g de jamón serrano en lonchas finas
- 30 - 50 g de mermelada de higos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1121.7 mg
Alternatieve recepten
Croquetas de pollo asado con curry
8 Std. 45 Min
Empanadilla XXL con pisto y atún
2h 10 min
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9 Std. 30 Min
Gratén de nachos
1j
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45 min
Hamburguesa de rape y salmón
45 Min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Khao nom kok (Minitortitas dulces con leche de coco) - Laos
35 Min
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1j 10 menit
Cilindros de pasta filo rellenos de queso y ras el hanut
35 Min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4 Std.