Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody
- 4 jajka
- 1 puszka tuńczyka, w oleju, odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
-
100
g śmietany, 18% tłuszczu
of 100 g jogurtu naturalnego, gęstego - 1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 729.3 kJ / 174.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 504.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta jajeczna z awokado
35 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Wiosenny twarożek
5 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta śródziemnomorska
15min