Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröselt
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 400 g Mehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
-
250
g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
of 250 g Passierte Tomaten - 2 - 3 Prisen Salz
- 1 EL Olivenöl
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1h 25min
Schnelles Brot
1 Std. 15 Min
Crêpeteig
1 Std. 15 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min
Käse - Gipfeli
40 Min
Klassische Lasagne
2h
Pizza Margherita
1h 35min
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40 Min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Ofen-Käseschnitte
35 Min