Sup krim jamur

Sup krim jamur

4.9 10 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 porsi

Ingrediënten

  • jamur kancing cut in halves or quarters as needed
    400 g
  • air
    500 - 600 g
  • susu
    200 g
  • dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
    1
    1 sdt penuh pasta kaldu sayur
  • tepung terigu
    50 g
  • garam
    ½ sdt
  • krim
    50 g
  • peterseli segar leaves only
    4 tangkai
  • krim keju (cream cheese) (optioneel)
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 7 g
Calorieën 550 kJ / 132 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen