Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah

Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porsi

Ingrediënten

  • kentang (floury potato) (sekitar 350 g)
    1
  • brokoli batang
    340 g
  • minyak zaitun ekstra virgin dibagi
    30 g
  • garam tambahkan untuk membumbui, secukupnya
    1 sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui, secukupnya
    ¼ sdt
  • keju Parmesan
    30 g
  • bawang bombai potong kecil-kecil
    110 g
  • seledri Eropa potong kecil-kecil
    55 g
  • wortel potong kecil-kecil
    55 g
  • siung bawang putih
    1
  • kaldu bawang bombai, buatan sendiri (lihat Tip)
    800 g
    800 g kaldu sayur
  • crème fraîche, min 30% lemak
    110 g
  • daun bawang iris tipis
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 1237 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1305 kJ / 312 kcal
Vetten 20 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 29 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen