Sup Jamur Kurma Merah

Sup Jamur Kurma Merah

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
2 porsi

Ingrediënten

  • jujube (kurma merah) dicuci, dikeringkan
    5
  • jahe segar mengiris
    15 g
  • akar gobo kupas, potong-potong (sekitar 2 cm)
    100 g
  • air
    1000 g
  • jagung potong menjadi beberapa bagian (sekitar 2 cm)
    150 g
  • jamur kancing segar akar dibuang, potong-potong
    100 g
  • garam
    ¼ sdt

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 183.1 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 619.9 kJ / 148.2 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 29.2 g
Koolhydraten 29.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen