Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Essiggurken, in Stücken
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g pflanzliches Öl
- 70 g Tomatenpüree
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Rollgerste
-
1000
g Geflügelfond
of 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, frisch, abgezupft, zum Servieren
of 10 g Petersilie, frisch, abgezupft, zum Servieren - 60 g Crème fraîche zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Borschtsch
50 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Kreppel
1 Std.