Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 450 g Mehl
- 250 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 250 g geriebener Käse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3267 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1827 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 dk
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35 dk
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 dk
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Pizza mit Bohnen und Schinken
2h
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2 Std. 15 Min
Paprika anbraten (400 g)
25 Min
Schnelle Zwiebelfladen
1 godz. 20 min
Schnelle Thunfisch-Pizza
1sa
Burrata-Pizza
1 Std. 40 Min
Tandoori-Pizza
1h 45min
Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min