Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de piadina
- 300 g de leche entera
- 10 g de miel de abeja
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de harina de trigo y un poco más para enharinar
- 15 g de polvo para hornear
- 1 cdita de sal
Pollo tirado
- 40 g de tocino ahumado, en cubos o rebanadas
- 5 muslos de pollo, sin hueso y sin piel (aprox. 500 g), en trozos (5 cm)
- 30 g de vinagre de sidra
- 1 pizca de ajo en polvo
- 1 cdita de comino en polvo
- 10 g de azúcar morena
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de paprika dulce
- ¾ cdita de sal
- 500 g de agua
- 300 g de berenjena, en trozos
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 5 g de hojas de perejil fresco
- ½ diente de ajo, pelado
- 20 g de tahini
- 50 g salsa bbq
Freír el pan de Padina
- harina de trigo, para espolvorear
- 1 pepino, en rebanadas
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2861.2 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 833.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Crema batida insuperable
30 Min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Limonada - Demo - presentadores
10 Min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35 dk
Cocción de arroz japonés (250 g)
35 dk
Limonada
10 Min
Puré de papa y poro
40 dk
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 Min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 dk
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Espuma para capuchino
10 Min