Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Himbeersauce
-
200
g Himbeeren, frisch
of 200 g Himbeeren, TK - 100 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
Pavlova
- 330 g Zucker
- 250 g Eiweiß (ca. 8 Eiweiß), zimmerwarm
- 1 Prise Weinstein-Backpulver
- 1 TL Essig
- 1 TL Vanilleextrakt
- 20 g Speisestärke (2 EL)
Himbeersahne und Fertigstellung
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
-
20
g Himbeeren, frisch
of 20 g Himbeeren, TK - 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Wunsch in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Curd-Tartelettes
2h
Eclairs mit Karamellcreme
4h
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3u.
Mohn-Macarons mit Himbeer-Füllung
2u. 30min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10min
Ribisel-Pavlova
2h 50min
Zitronen-Baiser-Torte
2h 10min
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Festtags-Pavlova
3 Std. 30 Min
Millefeuille
5h
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1u. 20min