Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baiser
- 240 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 125 g Himbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Zitronen-Poke-Cake
2 Std. 45 Min
Festtags-Pavlova
3h 30min
Matcha-Mousse-Kuchen (抹茶慕斯)
5h
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20 min
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15 min
Éclairs
4h
Italienische Obsttorte
3h 15min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 Std. 10 Min
Pavlova mit gemischten Beeren
5hod. 30min
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min
Eiweiss-Spritzglasur
10min