![Djuvec-Reis Djuvec-Reis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2e5e360-8e71-4b54-a7f1-0f5a9a972f15/Derivates/d3f8352c-6dd9-44d3-9a9f-bc8a6626ef06.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Karotten, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 100 g Ajvar, mittelscharf
- 700 g Wasser
- 80 g Erbsen, tiefgekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 259 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne
1 Std. 45 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 godz. 40 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Mediterraner Tomatenreis
40min
Lauch dünsten
20 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30min