Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 160 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 40 g Öl
- 200 g rote Paprikaschoten, in groben Stücken
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Dose Mais (Abtropfgewicht ca. 250 g)
- 100 g frische Champignons, geputzt und geviertelt
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
-
130
g passierte Tomaten
of Tomatensauce - 100 g Schlagobers
- 175 g Schmelzkäse (z. B. Rupp Feinster Streich mit Bergkäse)
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suppentopf mit Bratwurst
45 min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 Std. 20 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Leberkäse-Hotdogs
20 min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30 min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2 Std.
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 Std. 40 Min