Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 200 g Feta, in Stücken
-
125 - 150
g Frischkäse
of 125 - 150 g Topfen -
¼ - ½
TL Salz (siehe Tipp)
of ¼ - ½ TL Kräutersalz -
1 - 2
Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
of 1 - 2 Prisen Currypulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 501 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 435 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10 min
Frühlingsaufstrich
20min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Rote-Rüben-Dip
15min
Paprika-Cashew-Dip
15min
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min
Erdbeermojito (virgin)
5 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet
30min
Türkischer Obazda
10 min