Apparaten en Accessoires
Alpisk makaroni
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porsjoner
Ingrediënten
Makaroni
-
gruyère ost delt i biter (ca. 3 cm)100 g
-
poteter, koke delt i terninger (1 cm)400 g
-
vann450 g
-
fløte, krem, 30-40% fett300 g
-
salt1 ts
-
pepper, malt¼ ts
-
eple delt i biter (2 cm)500 g
-
pasta, tørket, type makaroni250 g
-
hvetemel40 g
-
løk delt i ringer160 g
-
smør30 g
Eplesaus og servering
-
sitronsaft25 g
-
sukker juster etter smak20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
20 g
Calorieën
3642 kJ /
874 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Da. Nå. Alltid.
50 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Kylling Penne med safran
Geen beoordelingen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Geen beoordelingen
Kylling-tagliatelle med pesto
Geen beoordelingen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Geen beoordelingen
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Geen beoordelingen
Rekelinguine med krabbe
Geen beoordelingen
Squashpasta med røkt laks
Geen beoordelingen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Geen beoordelingen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Geen beoordelingen
Vegetarlasagne
Geen beoordelingen
Makaronigrateng
Geen beoordelingen