Apparaten en Accessoires
Asparges med Romescosaus
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
mandler, blansjerte30 g
-
hasselnøtter, blansjerte25 g
-
hvitløksfedd med skall1
-
vann500 g
-
asparges, grønn skjær bort endene350 - 400 g
-
"extra virgin" olivenolje20 g
-
paprikakrydder søtt1 ½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
rød paprika grillet, på glass, drenert,100 g
-
tomat delt i fire80 g
-
rød chili, fersk (optioneel) delt i to, uten frø½
-
rødvinseddik1 ss
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
6 g
Calorieën
917 kJ /
222 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smak av vår
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Bulgurhvete
Geen beoordelingen
Irsk potetmos
Geen beoordelingen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Geen beoordelingen
Tandoori kyllingwraps
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Risskive med røkelaks
Geen beoordelingen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Geen beoordelingen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Geen beoordelingen
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min