Asparges med Romescosaus

Asparges med Romescosaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • mandler, blansjerte
    30 g
  • hasselnøtter, blansjerte
    25 g
  • hvitløksfedd med skall
    1
  • vann
    500 g
  • asparges, grønn skjær bort endene
    350 - 400 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • paprikakrydder søtt
    1 ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • rød paprika grillet, på glass, drenert,
    100 g
  • tomat delt i fire
    80 g
  • rød chili, fersk (optioneel) delt i to, uten frø
    ½
  • rødvinseddik
    1 ss

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 6 g
Calorieën 917 kJ / 222 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen