Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de vinagre de vino blanco
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de tomillo seco
- 800 - 900 g de arrachera, en 4 trozos (1 y 2.5 cm de grosor) y sin la telilla que la recubre
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 390.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 Min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min
Stroganoff de res TM6
1h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Ribeye con costra de café y tostones de papas
1h 10min
Milanesas de res
1 godz. 40 min
Papas a la francesa TM6
1h 15min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6h 30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min