Compatibele versies
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Atún crujiente
- 70 g de fécula de maíz
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 piezas de atún fresco (aprox. 12 x 2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruela pasa deshuesada
- 300 g de vino dulce, tipo Moscatel
- 200 g de crema (18% grasa)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 4 cdas de aceite vegetal (para sellar el atún)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 585.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Bowl de arroz con salmón fresco
40 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 godz. 15 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 Std. 30 Min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2h 45 min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2 godz. 20 min
Puré de camote
40 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min