Apparaten en Accessoires
Pan etíope (Injera)
Voorbereiding 20min
Totaal 48u. 25min
8 piezas
Ingrediënten
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 piezas
Natrium
325 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
3840.9 kJ /
918 kcal
Vetten
6 g
Vezels
20 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
183 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MUNDO THERMOMIX VI
15 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13u. 10min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1u. 20min
Pesto sin lácteos
5min
Falafel
55min
Hamburguesas de tofu
8u. 10min
Taboule de coliflor
15min
Entomatadas de tempeh
1u. 5min
Falafel de zanahoria
30min
Falafel
1u. 30min
Pan de queso feta y aceitunas
1u. 20min
Coliflor tikka masala
30min
Ratatouille (Ratatouille) - Francia
1u. 20min