Compatibele versies
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs and Rice
- 3 eggs, large
- kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
- black pepper, ground, to taste
- 225 g rice, long-grain
- 995 g water
- 2 tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Sautéed Vegetables
- 45 g oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola
- 255 g broccolini
- 85 g onions
- 70 g carrots
- 85 g red bell peppers
- 2 garlic cloves
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
- ¼ tsp red pepper flakes, dried
- 1 tbsp lemon juice
- soy sauce, to taste
- sesame oil, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1041 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Prawns
15min
Versatile chunky soup
50 Min
Sautéed Cauliflower
25min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Confetti Rice
45 Min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40 Min
Yellow rice with chicken
40 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Sautéing Shrimp
15min