Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 green onions, white parts sliced, green parts cut on the bias
- 2 garlic cloves, to taste
- 2 ½ cm fresh ginger root, peeled, cut into pieces
- 30 g sesame oil
- 30 g sambal oelek
- 60 g hoisin sauce
- 30 g black bean garlic sauce
- 30 g rice vinegar
- 30 g water
- 450 g green beans, fresh, trimmed
- 2 tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable, canola, to fry, divided
- kosher salt, Diamond Crystal®, to season, to taste
- 1 lime, juice only, to taste
- ½ tsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 430 mg
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Mini Frittatas
35min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Salmon Miso Soup
30min
Hummus with Peas and Beans
25min
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Hot and sour soup
20 min