Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 130 g Wasser, lauwarm
- 25 g Olivenöl
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
Spinatfülle
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Dille
- 130 g rote Zwiebeln, halbiert
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (Abtropfgewicht ca. 600 g)
- 400 g Erdäpfel, festkochend, am Vortag gekocht, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- 300 g Feta
Fertigstellung
-
Rapsöl
of Kokosöl zum Einfetten - Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 2 EL Olivenöl
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam, weiß
of 1 EL Schwarzkümmelsamen, ganz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1078 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mohnblume
2u. 20min
Mini Melanzani-Pizzen
55min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Pide (Langzeitgare)
23 godz. 10 min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1h 45min
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min