Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 340.2 mg
Alternatieve recepten
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Beef jerky
1 Std. 50 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 dk
Butter
10 Min
Milk chocolate bars
Geen beoordelingen
Tomato Chutney
20 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Easy everyday white bread
5h 10min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min