Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 340.2 mg
Alternatieve recepten
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Citrus Water (TM6)
35 Min
Persimmon fruity dream
10 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Geen beoordelingen
Cashew Vanilla Coffee
10 Min
Curried kraut
Geen beoordelingen
Piccalilli
720h 35 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Chicken stock powder
6h 35min
Best ever carrot cake
1h 35min