Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
-
125
g de tomate triturado en conserva
of 125 g de puré de tomate - 125 g de zanahorias en rodajas de 1 cm
- 125 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
-
400
g de porotos blancos secos remojados previamente 5 horas mínimo
of 400 g de garbanzos secos remojados previamente 5 horas mínimo - 400 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharada de aceite
- 500 g de rabas de calamar frescas (o descongeladas)
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- 300 g de camarones pelados
- perejil fresco picado para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zapallito italiano
50 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Sofrito chileno
20 Min
Soufflé de acelga y queso
35 dk
Polenta gratinada
45 Min
Salsa golf
25 Std. 10 Min
Pastelera de choclo
1sa
Guiso vegetariano de invierno
40 dk
Locro
25h 15min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min