Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina
- 130 g de mantequilla, en trozos
- 70 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de azúcar
Relleno
- 1 ramita de perejil fresco, sólo las hojas
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de jitomate, en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de atún enlatado en agua escurrido
- 70 g de aceitunas verdes deshuesadas escurridas
- 4 chiles güeros, picados
- 10 g de alcaparras escurridas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2133 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pastel azteca
1h 20min
Pastel de carne
40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Panqué de plátano
2h 15 min.
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Panqué de plátano
1h 50 min.
Pastel azteca
1h
Botana de ricotta y espinaca
1h
Pastel de carne
50min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min