Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 150 g de queso parmesano en trozos
- 15 g de nueces
- ½ diente de ajo sin la raíz
- 40 g hojas de albahaca fresca
- 75 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
Salsa de tomates casera
- 800 g de tomates maduros pelados, cortados en cuatro y sin pepas
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 100 g de cebolla cortada en cuatro
- 100 g de zanahorias en trozos
- 1 ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
Cocción de la pasta y armado
- 1400 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 400 g de pasta seca penne (rigatoni o mascarroni)
- 100 g de queso mozzarella rallado
- 100 g de crema de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2991 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sofrito chileno
20min
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Crema de porotos negros
13h 10min
Galletas de avena y pasas
1h 30min
Pastelera de choclo
1h
Pisco sour
10min
Calzones rotos
35min
Queque clásico
1h 20min
Crema ácida
5min
Pan amasado
55min
Manjarate
3 Std. 40 Min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min