Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g mleka
- 20 - 30 g cukru
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej, typ 500, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 250 g białej mąki orkiszowej, typ 500-800
- 2 jajka, plus 1 roztrzepane do posmarowania wieńca
- 2 łyżeczki soli
- 1 opakowanie sera camembert (Ø ok. 10-11 cm, patrz wskazówka)
-
1
łyżeczka tymianku, suszonego
of 1 - 2 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2023 kJ / 483.3 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 818 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bajgle z makiem
1h 25min
Rogale śniadaniowe
2h 10 min
Wieniec z halloumi i rozmarynem
1 Std. 50 Min
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2 Std. 15 Min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1 Std. 50 Min
Chlebek do odrywania z serem
1 Std. 50 Min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Chlebek-choinka do odrywania
2h 10 min
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2 godz.
Pizza „słońce”
1h 45 min
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 Std. 50 Min
Chleb z ziołami
1h 10 min