Compatibele versies
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budyń waniliowy
- 1000 g mleka
- 50 - 75 g cukru (patrz wskazówka)
- 40 g skrobi ziemniaczanej
- 2 jajka
- 1 laska wanilii (wyskrobane ziarna i pusty strączek; patrz wskazówka)
- 1 szczypta soli
Budyń czekoladowy
- 100 - 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao
- 1000 g mleka
- 100 - 150 g cukru (patrz wskazówka)
- 40 g skrobi ziemniaczanej
- 2 jajka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 775 kJ / 185.2 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gęsty budyń – 600 g
15min
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40 min
Płynny budyń – 650 ml
15min
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Kasza manna; Śmietanowy sos truskawkowy
20 min
Budyń czekoladowy
10min
Ragout z jagnięciny i warzyw z kuskusem; Budyń waniliowy
1 godz. 15 min
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 min
Ryż na mleku z sosem truskawkowym
40 min
Kisiel cytrynowy
10min
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25min