Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
- 100 g Butter, in Stücken
- 150 g Haferkekse
- 90 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Mascarpone
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), 30 g
- 2 Gläser Heidelbeeren (à 600 g)
- 30 g Zitronensaft
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 Std.
Käsekuchen
1h 30min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 Std.
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10h 45min
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35 min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.
Frischkäsetorte ohne Backen
5 Std.
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.