Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 150 g Cornflakes (gezuckert)
- 120 g Butter, weich, in Stücken
Joghurtcreme
- 8 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 180 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, Schale von ½ dünn abgeschält, Saft ausgepresst (65 g)
- 400 g Schmand
- 500 g Joghurt, 3,5% Fett
Heidelbeerpüree
- 5 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 1 Glas Heidelbeeren (Gesamtgew. 540 g)
- 80 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Orangen-Schokoladen-Torte
3 Std. 40 Min
Erdbeertorte
4h
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 godz. 50 min
Joghurt-Himbeer-Torte (zuckerfrei)
8 godz. 45 min
Maracuja-Schmand-Torte
4u. 45min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Allrounder-Torte
1h 30min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20min