Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 80 g Kuvertüre, Zartbitter, in Stücken
- 120 g Butter, in Stücken
- 50 g Mandelstifte
- 75 g Cornflakes
Creme
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Bananen, reif, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 500 g Mascarpone
- 500 g Magerquark
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 2 Päckchen gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Belag
- 1 Glas Sauerkirschen (ca. 600 g)
- Wasser zum Auffüllen
- 35 g Zucker
- 1 Päckchen Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Lebkuchen-Schoko-Torte
4h 30min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Spiegelei-Kuchen
1h 15 min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7h
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30 min
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4h 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Heidelbeer-Cornflakes-Torte
5h 10min
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.