Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 400 g Marzipanrohmasse, zimmerwarm, in Stücken
- 1 geh. TL Orangenschale
- 6 Eier
- 1 ½ TL Backpulver
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
1h 30min
Schaumkuss-Milchreis mit Whiskey-Sahne-Likör
1 Std.
Mohnkuchen
1 Std.
Schoko-Kokos-Baumstammkuchen
1h 30min
Marzipan-Milchreis
50 Min
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3 godz. 50 min
Eierlikör-Gugelhupf mit Schokoguss
4 Std.
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4 Std.
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1h 20min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1h 30min
Nougat-Rehrücken
3 Std.
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.