Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 220 g Milch
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 Eier, Größe L
- 750 g Mehl und etwas mehr zum Verarbeiten
- 1 TL Salz
Füllung
- 450 g Milch
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 80 g Sahne
- 60 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 50 g Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limo-Schmand-Kuchen
2 Std. 30 Min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5h
Zitronen-Joghurt-Torte
9h
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4 Std.
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Butterkuchen
1 Std. 55 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 Std.
Vanille-Kastenkuchen
1h 10 min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Butter-Apfel-Kuchen
3h