Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 300 g Wasser
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 15 g frische Hefe
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Garen und Bestreichen
- 15 g frische Hefe
- 15 g Meersalz, fein
- 100 g Haferflocken, zart
- Wasser zum Garen im Backofen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brötchen
1 godz. 40 min
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Graubrot
2h
Bergisches Urbrot
17 godz.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Joghurtbrot
2h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Schweizer Bauernbrot
7h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Roggen-Dinkel-Brot
8ωρ.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min