Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 125 g Mehl
- 10 g Kakao
- 1 Msp. Backpulver
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Kirschwasser
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Biskuit
- 3 Eier
- 100 g Zucker
- 100 g Mehl
- 20 g Kakao
- 1 TL Backpulver
Kirschkompott
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g)
- 30 g Kirschwasser
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Speisestärke
Sahnecreme und Fertigstellung
- 1 Pck. gemahlene Gelatine
- 5 EL Wasser
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Puderzucker
- 150 g Schokoladenraspeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1651 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 57 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lebkuchen-Schoko-Torte
4h 30 phút
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Klassischer Käsekuchen
4 Std.
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Zitronen-Sahne-Rolle
2 Std. 30 Min
Bienenstich
2u. 40min
Donauwellen
2u. 40min
Bienenstich
3 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Käse-Sahne-Torte
2 Std.