Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 500 g água
- 600 g mistura de legumes cortados em pedaços (2-3 cm aprox.) (ver dica)
- 250 g leite
- 20 g manteiga
- 10 g farinha
- 3 gemas de ovo
- ¼ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 2 pitadas de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozer 200-500 g de cenoura
35min
Esparguete de miolos sangrentos
13u. 30min
Cozer 550-800 g de cenoura
40min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 600 g de ervilhas
30min
Legumes a vapor com molho de tomate
30min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Cozer 300-600 g de batata nova
40min