Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, (approx. 20 g), leaves only
- 100 g red onions, halved, plus extra for garnish, cut in rings
- 300 g milk
- 15 g honey
- 20 g fresh yeast, crumbled
- 560 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 1 egg (53-63 g)
- 50 g butter, cut in pieces
- 2 tsp salt
Eggs
- 4 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, for brushing
- 100 g salad leaves, mixed
- 150 g smoked trout fillets, cut in pieces
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- black pepper, freshly ground
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 120.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shortcrust pastry with lard
35 menit
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Pineapple tarts
1h 30min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Leftover Vegetable Hummus
10 menit
Tomato Soup Paste
35 menit
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Rich Fruit Cake
25h 25min
Pomegranate Green Tea
15 menit
Chicken Congee
1h 30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h