Apparaten en Accessoires
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
Voorbereiding 20min
Totaal 5u.
8 porciones
Ingrediënten
-
170 g de azúcar refinada o al gusto
-
900 g de crema (35% grasa)
-
8 yemas de huevo
-
1 vaina de vainilla sólo las semillas
-
azúcar para espolvorear
-
350 g de frutas tropicales (p. ej. mango, kiwi, piña, pitaya, etc.), en cubos (1 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
7 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1991 kJ /
474 kcal
Vetten
29 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ANTONIO BACHOUR: Alta repostería
11 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3u. 20min
Masa para pay
40min
Merengue
15min
Tarta de limón y merengue
2u. 30min
Salsa de caramelo
1u. 30min
Salsa Bechamel TM6
15min
Filete de res con salsa de vino tinto
1u. 30min
Crepas Suzette
1u. 15min
Crème brûlée de café TM6
15min
Brownies
50min
NY Cheesecake
1u.
Puré de papa
50min