Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Calzone
2h 50min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Corona di pan di pizza
4 Std.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia di patate
2h 50min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min